gold filled oorbellen

Goldfilled oorbellen

Van deze gold-filled oorbellen word je helemaal blij. Ze zijn vrolijk en speels en ideaal voor elke dag. Doordat ze gemaakt zijn van gold-filled materialen hoef je niet bang te zijn dat ze hun kleuren verliezen. Gold-filled is metaal waar een dikke laag goud in verwerkt is waardoor de kleur goed bewaard blijft. Er zit geen nikkel in waardoor je ook geen allergische reactie kan krijgen.

Gold-filled , parelmoer en edelstenen

De goldfilled studs zijn vederlichte oorbellen gemaakt van een subtiel kleine goldfilled stud in combinatie met edelstenen, parelmoer, koraal en parels om een exclusieve oorbel aan te bieden die herkenbaar is aan het Milou studio logo wat staat voor de liefde van kwaliteit. Wil je een bijzonder cadeau geven of ben je op zoek naar bijzondere goldfilled en dus kwalitatieve oorbellen dan heb je met de goldfilled oorbellen wat moois in handen. De oorbellen worden verpakt in een prachtig Milou Studio doosje waardoor het een feest is om te ge ven en te krijgen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Gold-filled creolen

De goldfilled creolen zijn dunne oorbellen met een diameter van 30mm met intense kleur. We hebben Amethyst en citrine, gegraveerd  parelmoer en amethyst of facet gesneden parelmoer en watermeloen kwarts…Deze oorbellen zijn leuk voor erbij of als je zin hebt in even wat anders dan je vertrouwen Milou creool. Ideaal ook als cadeau voor een jonger nichtje of vriendinnetje blij mee te maken.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Nog meer inspiratie nodig? Neem gerust nog een kijkje bij onze andere oorbellen.