oorbellen stud edelsteen en parel

Edelsteen oorstekers

Deze zomer lanceert Milou Studio een geheel nieuwe exclusieve collectie van edelsteen oorstekers die speciaal door ons ontworpen zijn om op te vallen in stijl en klasse. Je kan ze alleen dragen of in combinatie met prachtige oorbel hangers.

Onze collectie oorstekers & hangers

Onze collectie breidt zich steeds verder uit

Zo kun je hangers verwisselen van kleur en model. Daarnaast hebben we ook nog mooie fantasie hangers die je kan combineren met de edelsteen oorsteker om zo weer een volledig nieuwe oorbel te creëren. Ga je een avondje uit, kies dan voor de grote goud vergulde cirkel die je bevestigd aan de oorsteker waardoor je een trendy geheel vormt.

Afmetingen

De oorstekers zijn tussen de 10 en 15mm lang

Kunnen met of zonder hangers gedragen worden.

Met de hangers zijn ze Max 45 mm lang. Dat betekent van het pinnetje tot de onderkant van de oorbel.

De edelstenen hangers zijn prachtig facet geslepen met een breedte van 30 mm. Ze zijn verkrijgbaar in aqua blauw-groene chalcedoon, lichtblauwe chalcedoon, fuchsia chalcedoon, gele chalcedoon, Labradoriet, blauw geverfde saffier, lapis lazuli, regenboog maansteen, rutile kwarts en nog veel meer.

Kwaliteit

De edelstenen zijn vastgezet in een heel mooi dun randje 18k verguld zilver. Daardoor komt de aandacht volledig op de mooie, vaak half licht doorlatende edelstenen te liggen en kan het invallende licht de kleuren prachtig tot leven laten komen. De hangers zijn verkrijgbaar in maar liefst 11 verschillende variaties.

We love to be social with you

We vinden het leuk om nieuwe sieraden, mode-updates maar ook hippe plekjes in binnen en buitenland met je te delen. Ook vinden we het leuk om te weten hoe jij de Milou sieraden draagt. Je vindt ons op instagram en facebook onder Miloustudio.  Om in de social vibe te blijven….vind je ons leuk? Volg ons op insta en like of comment op wat je leuk vindt.