roze edelsteen oorbellen

Edelsteen oorbellen hangers

Creëer een chique stijl door creolen af te wisselen met edelsteen creoolhangers en creër prachtige edelsteen oorbellen die je overal bij aankan. Onze edelstenen zijn gemaakt van ongekleurde natuurstenen en zijn er in verschillende vormen en kleuren.
Kies creoolhangers op kleur of vorm
oorbel hangers op vorm

Kies op vorm

edelsteen hangers kleuren

Kies op kleur

Deze prachtige oorbellen met grote edelstenen hangers zie je ook terug bij de grotere modehuizen. Zoals de Chanel oorbellen die onlangs in de Vogue stonden, mooie rookkwarts druppel gecombineerd met goudkleurige oorbellen.
Heb je zin om echt te schitteren kijk dan eens bij ons Swarovski oorbellen in druppelvorm die je kan combineren met de edelstenenof je nu gaat voor lange oorbellen of korte oorbellen, het is allemaal mogelijk met deze oorbellen-lijn.
Onze uitgebreidde collectie
edelsteen oorbellen van Milou studio in hartvormige obsidiaan

Les Coeurs

 

ruitvormige-edelsteen-oorbellen

Les Carrés

Edelsteen creoolhangers rode agaat

Les Marquises

cabochons edelsteen creool hangers

Les Cabochons

edelsteen oorbellen van Milou studio

Les Trois Feuilles

kleine edelsteen creool hangers

Les Minimalistes

Les Rondelles

kleine edelsteen creoolhangers

Les Simplices

Edelsteen creoolhangers

Les Grandeurs

Hoe draag ik mijn oorbellen?

De Milou Studio edelsteen oorbellen zijn alles wat je nodig hebt om een stijl te creëeren die zo uniek is als jouw individu. Ontdek hoe makkelijk het is om op elk moment een perfecte look te creeren die past bij de gelegenheid. Ook Koningin Maxima is gek op grote statement oorbellen die opvallen maar toch gedistingeerd zijn. Ze stemt altijd haar oorbellen af op haar outfit, dat hoeft niet altijd in dezelfde kleur te zijn, soms is het juist ontzettend gaaf en hip om bij een volledig zwarte outfit een knallende kleur aan oorbel te dragen. Hiervoor kan je naar hartelust kijken bij onze edelstenen creoolhangers. We hebben intens blauwe lapis Lazuli, prachtige zeegroene turquoise howliet, rode en lichtblauwe agaat (enige gekleurde stenen in ons assortissement), diepbruine tijgeroog, regenboog labradoriet en nog veel meer.

Deze gouden oorbellen met edelstenen zullen je verrassen en helaas ook een tikkeltje verslaafd maken omdat het zooo leuk is om elke dag lekker af te wisselen en leuke nieuwe combinaties met je kleding te maken.

Ben je meer van edelsteen oorstekers? Dan hebben we een nieuwe collectie voor je, onze edelsteen oorstekers en studs die gemaakt zijn van facet geslepen edelstenen, omlijst met 18K verguld zilver. Door het unieke ophangsysteem kan je ook hier weer naar hartelust oorstekers en hangers combineren. Klik hier om naar de collectie te gaan.

creolen en hangers van Milou Studio
edelsteen oorbellen van Milou studio in groene jade
edelsteen creoolhangers lichtblauwe agaat Milou Studio
Parelmoer oorbellen met rode edelsteen