kleine edelsteen oorbellen

Creoolhangers als blikvangers

We hebben creoolhangers in alle vormen en smaken! Van stoer gelakte buffelhoorn creoolhangers tot romantische witte hartvormige edelsteen creoolhangers die je trouwjurk net dat beetje meer zullen geven.
Je kan echt alle kanten op met deze veelzijdige creoolhangers die zich aanpassen aan jouw smaak, fashion trends en outfit.
Begin bij het uitzoeken van de creoolhangers die jou het mooiste zouden staan en kijk dan aan welke creool je ze kan hangen. Onze creoolhangers passen perfect bij creolen van 19mm diameter en 5mm breedte.
Jouw favoriete creoolhangers gevonden?
Dan is het nu tijd om te bedenken met wat voor creool je ze wil combineren.
We hebben 18K geel-goud, rosé-goud en witgoud verzilverde creolen die je met elke creoolhanger aankan doordat ze de juiste afmetingen hebben en licht en comfortabel om te dragen zijn. Op alle creolen zit een mooie laag goud zodat je er extra lang plezier van hebt. Vanzelfsprekend zijn al onze sieraden nikkelvrij en anti-allergisch!
Hoe te combineren?
De Milou Studio oorbellen is alles wat je nodig hebt om een stijl te creëeren die zo uniek is als jijzelf. Ontdek hoe makkelijk het is om voor elke gelegenheid een totaalplaatje te maken van je outfit tot aan je accessoires.

Eenmaal wanneer je je basis-set uitgekozen hebt ben je ‘Ready to go’ en kan het grote genieten beginnen …

Milou smaakt altijd naar meer en dat mag! Want het is verantwoord, je koopt namelijk maar 1x een paar oorbellen en daarna kan je afwisselen door alleen je creoolhangers te veranderen.
C’est simple comme bonjour!