Swarovski creool hangers Milou Studio

Tijdloze Creolen

Het lievelingetje onder de Milou creolen, de Concinelle. Deze creool heeft een afmeting van 19-5mm, is licht in gewicht (2g) waardoor ze ongeacht de hoogte van je oorgaatje, alleen of in combinatie met een mooie creoolhanger gedragen kan worden.

Les Cocinelles
gouden creolen

Les Doré

18K geel goud verguld

18-5 mm

zilveren creolen

Les Blanc

18K vergulde creolen rhodium verguld

18-5 mm

rose creolen

Les Rosé

18K vergulde creolen roségoud verguld

18-5 mm

Creolen die bij je passen

Creolen zijn ontzettend dankbare oorbellen die een tijdloze klasse uitstralen. Een creool zo ontworpen dat je hij mooi alleen te dragen is of naadloos aansluit met één van de prachtige creoolhangers die we in onze collectie hebben bij Milou Studio.

We hebben met veel zorg en toeweiding onze collectie zo ontworpen dat elke vrouw die oorbel kan vinden die past bij haar in grootte, vorm en kleur. En het leuke is….it is only the beginning….

Maak kennis met de veelzijdigheid in het dragen van oorbellen. Nog nooit was het zo leuk en makkelijk om een totaalplaatje te creëren. Of je nu naar het werk gaat of een avondje uit. Milou has got what it takes to make you sparkle.

Les Petites Créoles

Deze kleinere creolen zijn gemaakt van 18K verguld zilver en sluiten naadloos aan. Ze kunnen perfect gecombineerd worden in met onze uitgebreide collectie aan bufferhoorn creoolhangers en een edelstenen creoolhangers.

Deze kleinere creool, Les Petites Créoles is te koop in 18K verguld zilver van een hele mooie kwaliteit.

Les Petites Créoles

18K goud vergulde creolen

18-5mm

stand gaatjes profiel.001

Voor vrouwen die van wat minder uitgesproken houden is deze creool een all-time favorite. Je draagt hem moeiteloos in combinatie met onze buffelhoorn creoolhangers om er een leuke twist aan te geven. Als je gaatje redelijk onderaan je oor ( >0,5cm) zit kan je deze creool ook goed combineren met onze edelstenen.