buffelhoorn oorbellen
Buffelhoorn oorbellen
Buffelhoorn is een materiaal wat we steeds vaker op zien duiken bij de grote modemerken en juweliershuizen. Het is een fantastisch materiaal om te bewerken en door het lichtgewicht dus comfortabel en heerlijk om te dragen. Je voelt eigenlijk niet dat je oorbellen aan hebt!
Stijlvol, hip en superlicht
De klasse van een natuurproduct
In buffelhoorn zitten van nature kleur en tint verschillen. Geen één exemplaar is hetzelfde. Uiteraard proberen we bij oorbellen u altijd paren aan te bieden die natuurlijk wel heel goed matchen maar ze zijn nooit identiek. Dit is de charme en het mooie van het materiaal.
Bij Milou Studio vind je buffelhoorn in veel variaties, van natuurlijk bruin, zwart en wit buffelhoorn tot mooie kleur gelakte modellen die we deels lakken om zo de kleurschakering van het hoorn niet te verliezen.
Bekijk onze collectie buffelhoorn oorbellen/ creoolhangers en combineer ze met een sterling zilver of gouden creolen.
Ben je benieuwd hoe wij onze oorbellen combineren? Op insta, Facebook en Pinterest houden we je op de hoogte van de laatste nieuwe trends.
Geniet van oorbellen die je elke dag weer anders aan kan!
Hoe draag ik buffelhoorn oorbellen?
De Milou Studio oorbellen is alles wat je nodig hebt om een stijl te creëeren die zo uniek is als jouw individu. Ontdek hoe makkelijk het is om voor elke gelegenheid een totaalplaatje te maken van je outfit tot aan je accessoires.