zakelijk contact

Zakelijk contact

Wil u zakelijk contact met Milou Studio over de volgende zaken?

Milou als een relatiegeschenk
Bent u op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk of een origineel cadeau voor uw medewerkers?  Dan bent u bij Milou Studio aan het juiste adres. Milou heeft een uitgebreide collectie aan juwelen waardoor het een passend geschenk is voor iedere vrouw. Heeft u een bedrijf  met alleen maar vrouwen, dan bent u bij Milou Studio aan het goede adres. Wij vinden het leuk om mee te denken en te kijken wat er mogelijk is binnen een bepaald budget. Wij helpen u graag in het samenstellen van het perfecte cadeau voor uw relaties of medewerkers. Neem voor meer informatie contact op met info@miloustudio.nl

Samenwerken met Milou
Heeft u als bedrijf belangstelling voor een samenwerking met Milou Studio? Dat vinden wij altijd leuk en staan hiervoor open. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met milousparkles@gmail.com, of door ons contactformulier in te vullen.

Bloggers
Vind jij de Milou Studio juwelen ook mooi en zie je een kans? Of weet jij de meest stijlvolle combinaties te maken? Ben jij een beginnend vlogger, blogger of instagrammer en heb je ongeveer 3000 volgers op je social media kanalen? Dan willen we je graag helpen en meedenken in een leuke samenwerking. Trek de stoute schoenen aan en neem contact met ons op via milousparkles@gmail.com en wie weet is dit het begin van een mooie samenwerking waarbij jij nooit meer verlegen zit om de juiste juwelen.

Contact Form

Fields marked with an * are required