Red is the new BLACK

Door het uitzonderlijke mooie weer weten we de winter nog even van ons weg te houden, desondanks de lekkere temperaturen beginnen we toch nieuwsgierig te worden in wat de winter voor ons in petto heeft. Tijd voor een kleine sneak preview in sieraden.

De mode stimuleert ons steeds meer in het vinden van unieke stukken en combinaties. Nog nooit waren er zoveel trends in 1 seizoen te vinden bij de bekendste modehuizen en winkels. Van de schotse ruit tot opvallende tweet en tijgerprints. Maar ook de sieraden zijn veelzijdiger dan ooit. Van minimalistische oorbellen tot een revival van de jaren 80, maar het dragen van echte STATEMENT SIERADEN, steek er met kop en schouders bovenuit dit seizoen.

YVES SAINT LAURENT FISHBONE EARRINGS PINTEREST

Zo zag je op de catwalk van Loewe een loom geïnspireerde oorbel en bij Marine Serre Lieten ze oorbellen zien met geknoopte zijdeachtige sjaals. Yves Saint Laurent was revolutionair met zijn visgraat oorbel tijdens de Paris Fashion week 2018/19. YVES SAINT LAURENT RUNWAY 2018/10 (PINTEREST PICTURE)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Armbanden en halskettingen waren er ook in volle overgave. Van grote overdadige items tot subtiele lichte varianten die allemaal in combinatie met elkaar gedragen werden.

Helemaal terug van weggeweest is de LOGOMANIA binnen de sieraden. Van subtiele verwerkingen van een logo tot overdadig gebruik maken van het logo. Ook Milou Studio volgt deze trend, want het logo van Milou staat voor liefde. Liefde voor mooie duurzame sieraden die met zorg gemaakt zijn, trendy en eigenwijs zijn. Het laten zien van het Milou Studio logo is niet meer weg te denken in jouw winterlook.

 

Geen reactie's

Geef een reactie