Over Milou Studio

 
Milou Studio over ons
 

"Als een vrouw zichzelf durft te zijn, haar stijl laat zien en zich comfortabel voelt…
Maakt ze een onvergetelijke indruk"


De oprichtster van Milou Studio is van oorsprong Belgische en groeide op in Gent, waar juwelen en kleding een centrale rol spelen in iedere vrouw’s leven.
Het afstemmen van juwelen en kleding is iets wat al van generatie op generatie wordt doorgegeven.

 

Geschiedenis

De grootmoeder van de eigenaresse was hoofddocente aan de belgische school voor snit, naad en huishoudkunde waar haute couture en fijne lingerie de hoofdtoon waren. Ze was een expert in alles wat met kant, fijne stoffen en versieringen te maken had. Zij leerde jonge vrouwen om er altijd “impeccable” en verzorgd uit te zien, zoals wij Nederlanders ook de Belgische vrouwen zouden omschrijven. Ze had een feilloos oog in het herkennen van een goede snit en een grote onweerstaanbare liefde voor edelstenen, die ze collectioneerde en omvormde met edelsmeden tot de meest mooie juwelen die er tot op de dag van vandaag nog modern en exclusief uitzien. Deze kennis gaf ze door aan de moeder van de oprichtster van Milou Studio, die op haar beurt ook de laatste verfijningen in de mode combineert met zelf ontworpen juwelen die ze samen ontwerpt met een trouwe Gentse edelsmid (verbonden aan de Antwerpse hogeschool). “Ik herinner het mij nog als de dag van gisteren hoe ik met mijn moeder en grootmoeder aan tafel zat te kijken hoe ze een opaal en een aantal diamanten zou gaan combineren in 1 ring. Ik kon mij er niets bij voorstellen, echter toen het resultaat daar was, kon ik mijn ogen er niet meer vanaf houden en wist ik dat ik ooit ook zoiets wilde gaan doen” aldus de eigenaresse.

 

Onze Missie: Vrouwen laten sprankelen

Het creëren van iets kwalitatief mooi en tijdloos, wat toegankelijk is voor elke Nederlandse vrouw die naast een drukke moederrol ook haar carrière belangrijk vindt en er altijd op en top wil uit zien, dat is wat ons drijft in het maken van de juwelen van Milou Studio.

 

Onze visie 

we focussen ons op het creëren van juwelen die je elke dag op een andere manier kan dragen door simpelweg onderdelen te veranderen van kleur en vorm zonder dat je een geheel nieuw juweel dient te kopen.
Zo kan je elke dag je outfit van top tot teen op elkaar afstemmen, er tip-top uitzien en genieten van je rol als carrièrevrouw,  moeder en er toch classy en geraffineerd uitzien.

 

Milou groeit snel

Vandaag de dag is Milou Studio zowel online als in fysieke winkels te vinden. Met gepaste trots kunnen we zeggen dat we ondertussen al meer dan honderden vrouwen hebben kunnen helpen met het vinden van die oorbellen of halsketting die haar laat sprankelen en laat genieten van wie ze is. Iedere dag en ieder moment! Bij Milou Studio zijn we pas tevreden als jij écht het gevoel hebt dat je iets hebt gekocht wat jouw mooiste punten accentueert en jou laat sprankelen.