Welkom bij de online shop van Milou Studio

Your cart is currently empty.

Creoolhangers in verschillende stijlen

Creoolhangers zijn accessoires die niet meer weg te denken zijn als het gaat om het creëren van een sprankelende, classy look. Met een paar creoolhangers, ook wel oorbedels genoemd, kunt u uw creolen of oorbellen in een handomdraai omtoveren in de stijl die u wenst. Van modern tot klassiek, en van subtiel tot opvallend – alles is mogelijk. Zo kunt u extra genieten van uw favoriete paar creolen en deze bij elke outfit en gelegenheid dragen.

Door je creoolhangers te combineren met de rosé, zilveren of gouden creolen kun je naar eigen inzicht je eigen oorsieraden samenstellen en variëren bij je outfit. Milou Studio heeft een uitgebreide en unieke collectie van schitterende creoolhangers goud, zirkonia en  prachtige intens gekleurde natuurstenen. De creoolhangers of ook wel oorbedels genoemd hebben schitterende vormen en materialen. Het zijn overwegend zilveren creoolhangers die zijn afgewerkt in verschillende legeringen en verkrijgbaar zijn in prachtige kleuren en designs waar je leuke accenten in je totale outfit mee kunt aanbrengen. Soms worden creoolhangers op deze pagina afgebeeld met bijpassende creolen, echter is de prijs altijd exclusief de oorringen.

Creolen....wie kent niet het beeld van exotische vrouwen met grote opvallende ronde oorringen ? Precies !
Creolen deden jaren geleden hun intrede bij ons en onmiddellijk creëerden we een diversiteit in grootte, dikte en materiaal.
Zilver, Vermeil (zilver met goudlaagje) of hoogwaardig RVS in goudkleur, rosé goud of wit goud.
Een waaier aan mogelijkheden in materiaal, kleur en vorm maakt dat iedereen wel iets vindt dat haar onderscheidt.

Één ding hebben ze echter gemeen, ze stralen klasse uit in hun eenvoud maar geven door de combinatiemogelijkheden dan weer die aparte look, die speciale touch waar elke vrouw toch naar zoekt.
 
De creolen kunnen volledig gesloten zijn door middel van een klapsluiting of staafje door het oor.
Ze kunnen gedeeltelijk open zijn achteraan en worden dan met een steker en pousset op het oor vastgezet.
De creool kan strak of bewerkt zijn, groot of klein, modern of klassiek, altijd geven ze een extra “shine” aan uw persoon.

Creolen met hangers ook wel creooolhangers genoemd is nog een uitbreiding van het assortiment.
Natuursteen, buffelhoorn gekleurd of naturel, parels, zirkonium, de mogelijkheden laten dagelijks nieuwe combinaties toe, telkens classy  en hip.       
translation missing: en.general.search.loading