Welkom bij de online shop van Milou Studio

Your cart is currently empty.

 

Creolen oorbellen van klassiek tot opvallend

Creolen zijn mooie oorbellen die in veel verschillende maten en soorten te vinden zijn bij Milou Studio. Van klassiek tot modern, bescheiden tot opvallend, alles is mogelijk. Het zijn perfecte oorbellen voor elke gelegenheid en kunnen overal bij gedragen worden. Op het werk, in de vrije tijd, op dat hippe of chique feest. 


Creolen oorbellen maken je outfit compleet én geven je die extra finish look! Beroemdheden zoals Marilyn Monroe, Sophia Loren, Audrey Hepburn maakte de creolen tot een echt masterpiece waarmee je de rode loper bewandelt. Ook vandaag de dag zijn creolen niet meer weg te denken uit de glamourwereld. Oorbellen a la Maxima wie ziet er nou niet een prachtig plaatje voor zich als je hieraan denkt? Maxima is het stijlicoon als het gaat om classy oorbellen die naadloos overgaan in een outfit en alles tot één stijlvol geheel laten samensmelten. Het is alsof er een grote schijnwerper op Maxima staat als ze ergens aanwezig is. Dat komt door haar feilloze gevoel om oorbellen te combineren met haar outfit.


Maar niet alle creolen hebben dezelfde classy uitstraling. Zo zal je zien dat creolen met een open binnenkant al snel iets goedkoper eruitzien dan volledig massieve oorbellen. Het materiaal is van belang voor de uitstraling van je oorbel, echter veel belangrijker nog, of je er niet allergisch aan bent. Ook de vorm van de creolen bepaalt een heleboel. Zo heb je platte creolen of ronde buisvormige creolen. Milou Studio ging met al deze variabelen aan de slag en op zoek naar de meest classy creolen voor een betaalbaar budget. Voor welke creolen u dus ook kiest, één ding is duidelijk: van deze tijdloze oorbellen zult u zeker lang genieten.

Combineer de creolen met de unieke creoolhangers die Milou Studio in haar collectie heeft. Denk hierbij aan:

    translation missing: en.general.search.loading