Milou’s wereld

Er bestaan perfecte oorbellen voor ieder moment en voor iedere vrouw. Of het nu een creool, creoolhanger of halsketting is met een hanger, elk juweel in onze collectie is uniek. Je kan ze elke dag anders combineren waardoor het uitzoeken van de juiste outfit nog leuker en makkelijker wordt.
De oorbellen van Milou zijn vrouwelijk, tijdloos en fashionable, maar ook multifunctioneel. Ze laten je zijn wie je wil zijn. Door de prachtige, luxueuze materialen en de mooie ontwerpen kun je er eindeloos van blijven genieten.

Owners Milou

Wie we zijn

Zoals vele succesverhalen begon Milou’s verhaal met het doorzetten van familiekennis en een flinke dosis aan passie en overtuiging! De oprichter van Milou, Laura Slot, kwam op 23 jarige leeftijd naar Nederland voor de liefde van haar leven. Deze van origine Gentse jongedame groeide op binnen de Belgische bourgeoisie. Ze leerde van kleins af aan van haar grootmoeder, een expert in edelsteen juwelen en van haar moeder, een vrouw met een ongelooflijk gevoel voor Belgische chique, refinement en klasse hoe je door subtiele accenten te leggen jouw mooiste kanten kan belichten, je om te toveren tot een natuurlijke opvallende verschijning, zonder daarmee te overdrijven. Vandaag de dag is Milou zowel online als in fysieke winkels te vinden. Met gepaste trots kunnen we zeggen dat we ondertussen al meer dan honderden vrouwen hebben kunnen helpen met het vinden van die oorbellen of halsketting die haar laat sprankelen en laat genieten van wie ze is. Iedere dag en ieder moment! Bij Milou zijn we pas tevreden als jij echt het gevoel hebt dat je iets hebt gekocht wat jouw mooiste punten accentueert op de juiste manier.

Luxe materialen & high-end ontwerpen

Milou vult het gat tussen eenmalige fashion jewelry en dure high-end juwelen die zo kostbaar zijn dat slechts enkelen ze zich kunnen veroorloven.

De kracht van het merk ligt in het aanbieden van high-end ontwerpen en luxe materialen met betaalbare prijzen,
gecombineerd met een scala aan mooie vernieuwende vormen en modellen met een elegante uitstraling.
Met onze uitgesproken stijl en herkenbare looks creëert Milou Jewelry een onnavolgbaar juwelen merk.

Mix & Match

We hebben prachtige basisstukken: Gouden, roodgoud vergulde zilveren creolen en ragfijne goud vergulde kettingen.

Elke outfit kan je aanpassen naargelang jouw mood of gelegenheid. Laat je verleiden door onze kleuren en materialen van over de hele wereld: Rookkwarts uit italië, bufferhoorn uit Vietman, Lapis Lazuli uit Brazilië, etc.

Milou Jewelry is van jezelf houden.

Elke dag opnieuw!

Titel: juwelier
URL: http://juwelier.verzamelgids.nl