goud vergulde earcuff miloustudio

Ear cuff sterling zilver en zirkonia

Een ear cuff mag je met een gerust hart wel DE trend van het moment noemen en wij vinden het ook helemaal te gek. Het is nieuw en super leuk om te combineren met andere stacking oorbellen….Maar met zoveel keus wordt het ook lastig kiezen. Ben je op zoek naar een earcuff om je kesrstoutfit helemaal smashing te maken? Dan zijn deze oorbellen precies wat je nodig hebt. Ga je voor goud of zilver, geen probleem we hebben het allebei 😉

Hoe combineer je een ear cuff met andere oorbellen?

Je ziet het vooral bij de milennials, oren die goed gevuld zijn met meerdere oorbelletjes. Niets is te gek of te veel op oorbellengebied. Een earcuff is een leuke aanvulling op jouw collectie stacking oorbellen en creolen. Waar combineer je een earcuff nou het mooist mee? Dat is per persoon heel erg afhankelijk, maar kijk vooral naar de stijl van je sieraden en match daar je earcuff mee.

Ear cuff kopen?

Ben je op zoek naar een leuke earcuff? Onze nieuwe collectie MilouStudioXS is speciaal ontworpen om ook de minimalist lovers kwalitatief mooie zilveren oorbellen aan te bieden tegen een heel betaalbare prijs. We hebben zowel earcuffs als , clash balihoops of oorbellen met zirkonia…de trend voor deze zomer! In ieder geval weten we zeker dat jouw favoriete oorbel er zeker tussenzit in zilver of goud verguld zilver zodat ze lang meegaan en je geen allergische. reacties krijgt. Voor ieder wat wils, dus ook voor jou!! er is zoveel moois dat het soms ook moeilijk kan worden om te kiezen en zeker als het voor een cadeautje is voor een beste vriendin. In dat geval kan je altijd met ons contact opnemen. We helpen je graag mee in het uitzoeken van jouw oorbellen of met moeilijke vragen.

Geen reactie's

Geef een reactie