De 5 kerstcadeau’s die elke vrouw wil hebben

De beste kerstcadeau’s  in 2018 voor haar!

De beste kerstmis en sinterklaascadeautjes zijn die, die ze het minste had verwacht. Het is natuurlijk altijd heel fijn om, als vrouw, een cadeaubon te krijgen van haar favoriete winkel waar ze altijd slaagt, maar eigenlijk gaat er niets boven het gevoel wat ze krijgt van een persoonlijk uitgezocht cadeau waarvan men nooit had gedacht dat iemand anders het voor je zou kopen en waar ze onmiddellijk verliefd op wordt.

Wat zijn de meest favoriete sinterklaas- of kerstcadeau’s in 2018 die je kan geven aan jouw vriendin, vrouw, moeder of dochter? Een mix van culturele ontdekkingen, adembenemende sieraden en beauty producten die ze toevoegt aan haar dagelijkse routine en waarvan ze het hele jaar door van kan genieten.

Zet alvast je slimme radar aan wanneer de onoverkomelijke vraag wordt gesteld…Wat zou je willen voor Kerstmis? Dit is het moment om alvast een lijstje aan te leggen… Die nieuwe Dyson airwrap is momenteel het tech-speeltje wat elke vrouw wil om elke dag helemaal gestyled de deur uit te gaan.

Dyson airwrap

Bron: www.dyson.nl (499,00 eu)

Of wat dacht je van het opnieuw uitgevonden heuptasje waar elke vrouw tegenwoordig helemaal verliefd op is.

heuptasje Valentino

www.zalando.nl (99,50 eu)

Maar het mooie is dat elke vrouw tegenwoordig wel bijhoudt wat ze mooi vindt, je hoeft dus niet meer door alle modebladen heen. Vraag haar gewoon eens wat ze afgelopen maanden op Pinterest gepind heeft of wat ze op instagram likete.

pinterest

Laat alles wat je afgelopen 1.5 minuut bedacht hebt aan voorbeelden en onze bestsellers van deze winter jou helpen in het uitzoeken van een onvergetelijk persoonlijk cadeau voor de mooiste vrouw, vriendin, zus, moeder, dochter van je leven.

Natuurlijk is het bij inkopen van kerstcadeau’s en voorbereiden op de feestdagen altijd handig als je alles in 1 keer kan kopen en dan zijn winkels zoals Bol.com een verademing. Je vindt er alles.en het wordt aan je voordeur geleverd. Weg stress, hello sunshine! omdat wij ook houden van ontzorgen zijn de sieraden van  Milou Studio ook op Bol.com te vinden vinden zo kan je kerstversiering, lichtjes, cadeautjes voor diegene die je lief hebt in 1 keer doen.

bol.com

www.bol.com

Hier vind je onze top 5 kerstcadeau’s voor haar!

  1. Edelsteen oorbellen die haar kerstmis outfit laten sprankelen

geel rode edelsteen oorbellen

2. Een mooie Gouden RVS slavenarmband die gecombineerd kan worden met andere armbanden

Gouden vrouwen armband

3. Een subtiele parel halsketting

parelketting Milou Studio

4. Creolen met verwisselbare hangers die je zowel met kerst als nieuwjaar aan kan

Oorbellen met animal print

5.  Lapis Lazuli hangers voor aan haar favoriete creolen

edelsteen creool hanger Lapis Lazuli

Geen reactie's

Geef een reactie