Lente Zomer 2021 in aantocht. De nieuwe modetrends die je niet mag missen | Milou Studio.nl

Lente Zomer 2021 in aantocht. De nieuwe modetrends die je niet mag missen

We zijn er nog nooit zo aan toe geweest als nu. Nu we eindelijk het vooruitzicht hebben op een Coronavrij leven willen we niks liever dan het roer omgooien. Goodbuy huispak, hello little black dress. En laten we eerlijk zijn, je little black dress of zomerse outfit is pas helemaal af met een paar mooie oorbellen, subtiele armbanden of onweerstaanbare kettingen die je outfit laten sprankelen. The eye is in the detail!

 

Hier alvast een aantal trends die je niet mag missen:

1. Zwart-Wit of Monochrome magic:

Zwarte en witte outfits hebben iets tijdloos en classy. Elk jaar zie je weer een verfrissende combinatie van stoffen, materialen of snits die ervoor maken dat het helemaal in de mode is en hoe je ze combineert met een paar prachtige creolen en creoolhangers. Chanel de koningin van zwart en wit, gaat voor een subtiele zakelijke uittaling. Een zwarte wijdvallende broek met wit bewerkte mouwloze top.  Combineer dit met de Monochromic creoolhangers van Milou en je maakt een verpletterende indruk.

Nieuwste fashion trends gespot door Milou Studio

creoolhangers zirkonia creoolhangers zomer 2021creoolhangers zwart hartvorm

 

2. Vloeiende maxi jurken:

We totally love this. De meest romantische trend van dit voorjaar. Je ziet het terug in collecties van Elie Saab, Dior, Michael Kors, Alberta Ferretti, Valentino en meer. Doorzichtige stoffen die helemaal tot aan de grond reiken en je helemaal in zuiderse Italiaanse sferen brengt. Omdat reizen er nog niet in zit is dit een aangename mediterrane touch aan jouw outfit. Je combineert ze met de stoere creoolhangers van Milou met prachtige kleuren.

 fashion trends 2021

creoolhangers groen Milou studiocreoolhangers parelmoercreoolhangers blauwcreoolhangers oranje  

3. Wijde pijpen:

 

De skinny- en cigarette broeken krijgen even een welverdiende vakantie, kies dit voorjaar voor een stoere wijde pijp. Bij baggy broeken denken we niet meteen aan klasse en elegantie. Kies daarom voor een wijd model met een hoge smalle taille. Dat creëert een verlengend effect. Zie het als een elegante upgrade van je outfit. Combineer ze met een getailleerd colbertje waarvan je de mouwen opstroopt en je stoere schakel/bamboearmbanden laat zien. Zonnebril erbij and you are ready to sparkle.