Zomerse kettingen | Milou Studio.nl

Zomerse kettingen

Het is weer zomer! Zomerse halskettingen mogen niet ontbreken in je sieradencollectie. De sieraden van MilouStudio zijn altijd on-trend. Alle sieraden zijn met liefde en veel aandacht ontworpen en onderdeel van de unieke collecties. Ga jij voor style of comfort? Met de sieraden van MilouStudio kun je alle kanten op gaan.

 

Waarom dragen we een ketting?

De meeste vrouwen dragen elke dag sieraden om verschillende redenen. Een simpele ketting of een extravagante ketting heeft een andere betekenis en doel in het leven van een vrouw. Kettingen kunnen als accessoires gedragen worden. Of om een outfit te verfraaien. Voor vrouwen is het een manier om de innerlijke fashionista volledig uit te drukken en hun eigen style op de kaart te zetten. Sieraden kunnen ook gedragen worden als het statement van je outfit. Verander een simpele zwarte outfit in een fashionable outfit met zilveren of gouden kettingen. Het dragen van een ketting is een geweldige manier om de wereld te laten zien hoe je je voelt en wie je van binnen bent. Kettingen worden ook gedragen als een vorm van religieuze zelfexpressie.

 

Waarom we van kettingen houden

Kettingen zijn uniek. Ze komen in allerlei vormen en maten en komen van plaatsen over de hele wereld. Kettingen zijn voor elke gelegenheid geschikt. Voor elke gelegenheid is er een sieraad. Ze zijn veelzijdig en kunnen gematcht en gemixt worden om verschillende stijlen en looks te creëren. Sieraden hebben een sentimentele betekenis. Ze kunnen een herinnering zijn aan een moment in de tijd, een herinnering of een persoon. Sieraden die van generatie op generatie worden doorgegeven, hebben bijvoorbeeld een belangrijke betekenis voor een gezin.

 

Kettingen met objecten

Figurale items zijn sieraden die zijn ontworpen om echte objecten te repliceren. Dit jaar zullen figuratieve stukken van dieren tot bloemen, mensen en andere veelvoorkomende onderwerpen de show stelen. Het zijn interessante en gegarandeerde gespreksstarters. Of je look nu chique of casual is, een ketting met een is het perfecte sieraad.

 

Hoewel onze relatie met sieraden in de moderne samenleving is veranderd, hebben de items die we kiezen om te dragen nog steeds een symbolische betekenis. Één van onze favoriete trendy sieradenstijlen voor 2021 zijn  de zilveren en gouden kettingen met slangen. Toch liever op zoek naar wat anders? We hebben ook unieke kettingen met een gouden bij of een zilveren of gouden bliksem. De nieuwe halskettingen hebben een  moderne uitstraling en een prachtige glans. Ze voegen verfijnde details toe als ze op zichzelf worden gedragen, terwijl ze ook een chique en veelzijdige toevoeging zijn aan elke gelaagde kettinglook, waardoor ze eindeloos draagbaar zijn. Draag jij je ketting liever los of mix je hem met andere kettingen met verschillende lagen?

 

 

Benieuwd geworden naar onze halskettingen? Bekijk dan hier de collectie! Ga jij voor zilver of goud?