Hoe kies je de juiste armband die bij jouw persoonlijke stijl past? | Milou Studio.nl

Hoe kies je de juiste armband die bij jouw persoonlijke stijl past?

 Als het op sieraden aankomt, kun je niet de fout ingaan met mooie armbanden. Wat armbanden zo leuk maakt, is dat ze op een heel andere manier kunnen worden gedragen dan oorbellen of kettingen. je kunt ze tenslotte zien terwijl je ze draagt! In dit artikel helpen we je de perfecte armbanden te vinden.

 

 

De geschiedenis van de armband

Het woord armband is afgeleid van het Griekse woord "brachile", wat "van de arm" betekent. Vroeger werden armbanden werden gemaakt van grassen, slanke boomtakken en schelpen, evenals van koper en brons. Er zijn aanwijzingen dat mensen in het oude Egypte, Mesopotamië en China armbanden droegen armbanden. Armbanden werden ingewikkelder en decoratiever na de bronstijd, toen sieraden een symbool waren van status en rijkdom. Armbanden werden gemaakt van goud en zilver en versierd met allerlei stenen en schelpen.

 

Tijdens het Victoriaanse tijdperk waren bedelarmbanden met gegraveerde bedels en bungelende medaillons ongelooflijk populair. In de 19e eeuw werden armbandkettingen stijlvol en verbonden cameeën en medaillons versierd met ivoor en koraal. Mode-sieraden werden in de 20e eeuw massaal geproduceerd en betaalbaarder.

 

Armbanden in allerlei soorten

Tegenwoordig worden armbanden gemaakt van een grote verscheidenheid aan materialen (zoals metaal, stof, plastic en leer) en zijn ze meestal versierd met edelstenen, kristallen, metaal en parels. Ze zijn ontworpen voor alle levensstijlen en zowel voor mannen of vrouwen. Het aanbod armbanden wordt steeds breder. Maar hoe vind je nu de juiste armband die bij jouw persoonlijkheid past?

 

Wat is de juiste armband voor jou?

Er zijn veel dingen waarmee je rekening moet houden wanneer je winkelt voor de juiste armband. Denk hierbij ook aan de activiteiten waarmee je je bezighoudt, waar je naartoe gaat en wat voor outfit je gaat dragen. Het is altijd leuk om veel variatie in je armbanden te hebben. Zo zorg je ervoor dat je de juiste armband hebt voor elke gelegenheid.

 

Gouden armbanden met bamboe & schakels

Milou Studio staat  voor fashionable, trendy en modieus. Bamboe armbanden worden steeds populairder in de tijd van nu. Junglevibes! Creëer een stoere en classy look. Combineer je bamboe armband met een schakelarmband. Schakelarmbanden worden gemaakt door schakels in een band. Met een schakelarmband ben jij helemaal hip. Schakelarmbanden zijn een terugkomende trend and we love it! Schakelarmbanden zijn echte eyecatchers omdat ze vaak grove en robuuste schakels hebben. Zo hebben we bij Milou Studio de armbanden in de kleuren goud en in de kleur zilver: it’s your choice!  Benieuwd naar het aanbod? Klik dan hier.

 

Speels en elegant

Mix & match je look met de armbanden van Milou Studio. Combineer een Lapis Lazulli armband met je horloge of met een dunne bamboe armband als je voor net dat beetje extra. Lapis Lazuli armbanden zijn gemaakt van subtiele kleine face gesneden edelstenen in combinatie met goud vergulde metalen bolletje van een prachtige kwaliteit. Deze armbanden zijn speels en zomers door de verschillende kleuren edelstenen in combinatie met de gouden parels.  Geef je zomerlook meer kleur door deze elegante armband. De Lapis armbanden zijn er in meerdere varianten. Wist je dat elke edelsteen weer een andere betekenis heeft? Bekijk hier het aanbod armbanden.