Fashiontrend: Maak je statement met kleur | Milou Studio.nl

Fashiontrend: Maak je statement met kleur

 

Gouden oorbellen trend

Geschiedenis van oorbellen

De geschiedenis van oorbellen begint 3.000 jaar voor Christus. In die tijd werden oorbellen gebruikt om een bepaalde ‘uitstraling’ te geven, zodat iedereen kon zien dat mensen uit een ander gebied kwamen. Na verloop van tijd werden oorbellen door de vele verschillende culturen als een mooie verrijking en omarming van jezelf gezien. Sieraden stonden in die tijd al symbool voor een sociale status. Zowel mannen en vrouwen droegen oorbellen om te laten zien hoe welvarend ze waren.

 

Sinds de opkomst van de filmindustrie in de negentiende eeuw, werden oorbellen steeds populairder. Oorbellen werden gedragen door beroemde actrices, modellen en filmsterren. In de twintigste eeuw werd het punt bereikt dat vrouwen van verschillende achtergronden het meer gingen dragen. Oorbellen zijn er in allerlei prijzen en verschillende maten.

 

Gouden oorbellen

Gouden oorbellen maken je outfit helemaal af. Of je nu gaat voor oorhangers, creolen, oorringen of oorknopjes. Goud straalt vrouwelijkheid en elegantie uit. Daarom zou elke vrouw iets van goud in haar oorbellencollectie moeten hebben. Het zorgt net voor dat extra wat je outfit nodig heeft. Goud heeft een unieke kleur. Of je nu een donkere huidskleur hebt of heel licht bent en of je nu een warme, neutrale of koele ondertoon hebt in je huidskleur. Goud staat iedereen.

 

More is more!

Nadat we het afgelopen jaar veel binnen gezeten hebben is het weer tijd voor wat kleur. Gouden sieraden gedecoreerd met gekleurde stenen kunnen de perfecte toevoeging zijn op een kleurrijke look. De trend van de zomer is ‘more is more’! Kleine en minimalistische oorbellen zijn trendy en hip, maar het is ook leuk om uit te pakken met kleurrijke oorbellen. 2021 staat in het teken van uitpakken. Je kan kleurrijke oorhangers gebruiken om je fancy outfit voor dat speciale etentje in de spotlight te zetten.

 

Kleurrijke oorhangers zijn perfect om je zomerse outfit mee te voorzien van een goede dosis kleur! Benieuwd met wat voor oorhangers jij de show steelt? De oorhangers van Milou Studio zijn speciaal ontworpen voor vrouwen die van een tijdloos design houden maar tegelijk ook willen opvallen. Klik hier om het aanbod gouden oorhangers te zien.

 

I beg you

Dit seizoen gaan we enorm veel bedels zien! Sieraden met bedels zijn hotter than hot en mogen niet ontbreken aan je oren. Persoonlijke style is een trend die steeds populairder wordt. Daarom hebben wij bij Milou Studio unieke Creoolhangers. Creoolhangers zijn een klassieker die nooit uit de mode raken. Kies voor donkergroene Creoolhangers. De groene Creoolhangers van Milou Studio zijn gemaakt van smaragd gekleurd Chalcedoon. Ze behoren tot de speciale ‘Les Vertisses’ collectie. Wist je dat Chalcedoon een sterke invloed heeft op je zelfinzicht en zelfvertrouwen? De steen zorgt ervoor dat je vrolijker, enthousiaster en creatiever bent. De Creoolhangers van Milou Studio zijn losse bedels die je makkelijk combineert met andere sieraden.

 

Benieuwd naar onze oorbellencollectie? Klik dan hier. Of je nu op zoek bent naar Creolen, oorringen, oorknopjes of oorhangers bij  Milou studio ben je aan het juiste adres.